top of page

Specialist in het aanbrengen van structuur, orde en overzicht

Mijn naam is Margôt Koch-Noorlander, ben getrouwd en woon in Bussum. Ik heb twee studerende kinderen die in Rotterdam op kamers wonen.
 

Na mijn studie Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam heb ik een aantal jaren als accountmanager bij een grote bank gewerkt.

Omdat het avontuur mij trok heb ik een carrièreswitch gemaakt en ben gaan vliegen bij KLM. Eerst als Stewardess en de daarna als Purser. Gedurende ruim 20 jaar heb ik wekelijks mijn koffer in- en uitgepakt.

KENNIS &

ERVARING

Over Margot

PLANNEN EN ORGANISEREN ZIT IN MIJN DNA

De afgelopen 6 jaar heb ik binnen KLM diverse executive supportfuncties vervuld. Zo heb ik een secretariaat opgezet en op andere secretariaten tijdelijk geholpen.

 

Ik heb met veel plezier zowel fysieke als digitale werkplekken opgeruimd en gestructureerd. Het resultaat was dat er efficiënter en dus met meer plezier gewerkt kon worden.

 

De vrijheid die ik voelde toen ik nog vloog miste ik dusdanig dat ik in 2016 besloot om te starten met Happy2Organize. 

Alles komt nu samen: jou als ondernemer ontzorgen door alles wat te maken heeft met office management en administratieve taken van je over te nemen. 

Mijn bedrijfsnaam had ik niet beter kunnen kiezen: Ik word Happy als ik kan plannen en organiseren én als ik jou als ondernemer daarmee Happy kan maken!

HOE KAN IK JOU HELPEN?

Wil je meer weten?

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij aan

logo-opruim-coach-margot-noorlander.png
bottom of page